Om KUSHIES.NO

 

 

Vil du vite hvorfor en rekke verdensberømte stjerner handler Kushies Baby Products? Sjekk anbefalinger fra blant annet Courtney Cox, Heidi Klum og Demi Moore her

 

Ta en kikk på kolleksjoner fra en av verdens dyktigste leverandører av toppkvalitets babyklær- og barneprodukter.

Kushies.no er Nordens største forhandler- med enerett til distribusjon av Kushies` produkter i Norge, Sverige og Danmark, og vi er svært stolte over å få samarbeide med Kushies Baby Products i Canada.

 

Kushies.no

Kushies.no ble startet opp i November 2014. Hver sesong tar vi inn et lite antall plagg fra sesongens kolleksjon slik at klærne fra Kushies skal forbli eksklusive for kundene. Kushies Baby Products, som Kushies.no får sine varer fra, er et Kanadisk selskap som ble grunnlagt i 1953 og som i 1989 ble belønnet med prisen Ecologo fra Canadian Ministry of Environment for sine tøybleier og miljøvennlige produkter. Kushies har vunnet flere prominente priser for klær og babytilbehør, og har flere ganger toppet utenlands listene for «Best Buy».

 

Eksklusive baby- og barneprodukter

Klærne er produsert i svært god bomullskvalitet, garantert fri for skadelige stoffer, er forvasket og krympefrie! Sengetøy, bleier, smikker, sko og bager har fokus på miljø, slitesterkhet og vakre detaljer. Vi tilbyr et godt utvalg av de mest populære kleskolleksjonene- og produktene i nettbutikken. Selv om Kushies foreløpig er en godt bevart hemmelighet i Norden, er merkevaren utbredt i mer enn 35 land, og selv stjernekjendiser bruker produktene med gode tilbakemeldinger.

Kushies detaljene broderes heller på plagget. Knapper, sømmer, glidelåser og hemper er godt produsert slik at de ikke faller av eller rakner, og produktene kan både vaskes og tørkes på skåneprogram i maskin uten at de krymper. Klærne kommer i størrelsene fra prematur til 4 år, men vi tilbyr mest til de aller minste. Vil du kjøpe noe til de litt større er det flere produkter som selges for dem også. Sjekk gjerne ut de andre geniale Kushies-produktene våre slik som badesko, kjøredresser, avvenningstruser, solbriller, badebleier, sko, tøybleier, smikker og babyleker.

 

Vår forretningsidé

Det man bærer utenpå huden er viktig for både komfort og helse. Er klær og produkter tilført farlige substanser, overføres dette til barnets sensitive hud. Vi ønsker derfor å tilby gode kvalitetsprodukter, og har derfor gått mer og mer over til økologiske produkter som ikke påvirker miljøet og heller ikke skader balansen i huden. Kushies leverer veldig gode produkter som vi ser for oss at kan bli enda mer populære i norden, så vår ide er å distribuere videre til andre selskap som kan være med på å fremme merkevarene på markedet.

 

Samarbeidspartnere

For det rette butikkonsept, som opptrer i tråd med Kushies verdier – vil kushies.no vurdere avtale om distribusjon. Selskaper som er intersserte i å ta inn Kushies-produkter kan ta kontakt for en uforpliktende prat. Vår fokus her er kvalitet foran kvantitet, og vi vil at butikker som en dag fører kushies-varer skal ha like stor fokus på eksklusivitet og kvalitet som vi har.

 
Velkommen som kunde

Som kjøper skal det alltid være lett å være kunde hos Kushies.no, Kushies.se og Kushies.dk, enten du handler over nettet fra norden eller fra andre plasser i verden. Vår første fokus i de daglige rutinene våre er derfor å svare på kundemail, så du skal aldri trenge å vente lenge på svar om du lurer på noe. Kundeservice er nøkkelen til en god handleopplevelse, og hos Kushies.no møter du kundebehandlere som gjør sitt ytterste for å hjelpe.

Velkommen for handel til nye og gamle kunder!